Tässä herkullisessa reseptissä tortillat täyttyvät terveellisillä raaka-aineilla. Lohesta ja avokadosta saat runsaasti mm. omega-3-rasvahappoja. Potkua täytteeseen tuovat chili ja lime - tuoretta korianteria unohtamatta. Tarjoile punakaalin ja fetajuuston kera.
- n. 600 g lohifilettä- 1 rkl oliiviöljyä- 1 rkl limen mehua- 1 tl (ancho-)chilirouhetta- 1 tl jauhettua juustokuminaa- 0,5 tl savupaprikajauhetta- 0,5 tl jauhettua korianteria- 0,5 t suolaa- 0,5 tl rouhittua mustapippuria
- 2 kypsää avokadoa- 1 dl maissia- 1 pieni punasipuli- 0,5 pnt tuoretta korianteria- 1 jalapeno tai vihreä chili- 1 valkosipulinkynsi- 2 rkl limen mehua- 1 rkl oliiviöljyä- suolaa & mustapippuria
- 1 l suikaloitua punakaalia- 200 g murustettua fetajuustoa- 1 pkt maissitortilloita
Valmista ensin lohi. Sekoita kaikki maustekastikkeen ainekset keskenään. Laita lohifile nahkapuoli alaspäin leivinpaperin päälle pellille ja levitä mausteseos päälle. Paista 200 asteessa, kunnes lohi on sopivan kypsää (paksuudesta riippuen n.20- 30 minuuttia).
Valmista avokadosalsa. Halkaise avokado ja leikkaa se kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna korianteri ja jalapeno. Sekoita ainekset keskenään ja mausta mieluisaksi.
Lämmitä maissitortillat ja tarjoile ne ohuelti suikaloidun punakaalin, fetajuuston, avokadosalsan ja lohen kera. Lisäksi voit laittaa pöytään tarjolle chilikastiketta, ranskankermaa ja limelohkoja.
Tämän hyvän olon reseptin on toimittanut Hanna Pilli-Sihvola. Hanna on helsinkiläinen keittiömestari, joka pitää myös suosittua Hannan Soppa -ruokablogia.
Smoothie on oiva aamu- tai välipala. Näissä kolmessa reseptissä on kaikissa pientä jujua makunsa puolesta, lisäksi ne ovat täynnä terveellisiä ainesosia ja vieläpä ilo silmälle!
Grillatut possuvartaat ovat saaneet inspiraationsa vietnamilaisesta keittiöstä. Valmista vartaiden kaveriksi kevyt ja raikas kaalisalaatti, jossa ei tuoreiden yrttien kanssa säästellä.
Onko sinulla kipinä lenkkeilyyn, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Lenkkeily on hyvä liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikenikäisille.
Pertti Karppinen kertoo liikunnan suotuisista vaikutuksista hyvinvointiin ja antaa vinkkejä liikunnan harrastamiseen.
Kesän raikkain janojuoma syntyy raparperista. Voit tehdä kerralla isommankin satsin, juoma säilyy jääkaapissa noin viikon.
Pavlova on kuohkea ja suussa sulava marenkiunelma, joka kuuluu ehdottomasti jälkiruokakakkujen tai -leivosten aateliin.
Grillipihvit salaatin kera maistuvat etenkin kesällä. Valmista naudan ulkofileepihvit grillissä tai parilapannulla.
Jos sinulla on kampanjakoodi, kirjoita se tähän kenttään.
Kampanjakoodi ei ole käytössä. Tarkista vielä.