Lampaan tai karitsan paistilihasta saa loihdittua herkullisen lammaspadan, jonka voi tarjoilla esimerkiksi muusin tai riisin kera. Lampaan sijaan lihana voi käyttää myös naudan paistia.
1 tl minttua1 tl oreganoa1 tl rosmariinia (tai 1 tuore rosmariinin oksa)1 tl mustapippuria2 laakerinlehteä2 tl hunajaa2 tl chilitahnaa4 valkosipulinkynttä5 dl punaviiniä
3 porkkanaa3 pientä sipulia1 fenkoli2 rkl vehnäjauhoja
Paloittele liha. Lampaan / karitsan sijaan voit käyttää myös nautaa. Sekoita marinadin aineet pussissa tai kulhossa ja laita lihat marinoitumaan yöksi jääkaappiin.
Jauhota lihapalat kevyesti ja ruskista ne padassa. Lisää lohkotut sipulit, porkkanat ja fenkoli. Kaada marinadi pataan ja anna hautua 1,5 - 2 tuntia miedolla lämmöllä kunnes liha on kypsynyt ja mureaa. Lisää kypsentämisen aikana tarvittaessa punaviiniä ettei lihat kuivu.
Tarjoile riisin tai perunasoseen kanssa.
Tämän hyvän olon reseptin on toimittanut Anna, joka toimittaa Soul Kitchen -ruokablogia.
Jos sinulla on kampanjakoodi, kirjoita se tähän kenttään.
Kampanjakoodi ei ole käytössä. Tarkista vielä.